10. heinäkuuta 2014

Kroatia pt.1

Lähdettiin siskon kanssa vajaan kuukauden varotusajalla Kroatiaan Losinjin-saarelle. Oltiin reissussa 21- 28. 5.
Reissu oli todella onnistunut ja kuvia tuli otettua paljon!

Rakastuin Kroatiaan. Sen värikkäisiin taloihin, kallioisiin rantoihin, aurinkoisiin aamuihin ja iloisiin pomppiviin delfiineihin. Tämä reissu ei varmasti jäänyt viimeiseksi Kroatian matkaksi multa!

Maisema lentokoneen ikkunasta

Kroatian auringonlasku, bussista
Matkattiin autolla, junalla, taksilla, lentokoneella, bussilla, laivalla ja taas bussilla ja reilun kahdentoista tunnin matkaamisen jälkeen oltiin vihdoin perillä hotellilla ja päästiin nukkumaan.

Seuraavana aamuna herättiin huikealle hotelliaamiaiselle, kierreltiin hotellin lähiympäristöä ja mentiin altaalle palvomaan aurinkoa.


Meidän hotelli


Lähdettiin iltapäivällä kävelemään läheiseen kylään Veli Losinjiin, mutta väärän suunnan vuoksi käveltiinkin viereiseen isompaan kaupunkiin Mali Losinjiin. Ehdittiinkin jo ihmetellä, miten matka tuntuu niin pitkältä vaikka kylän piti olla hotellilta ihan kiven heiton päässä.


Mali LosinjiMalissa istuskeltiin satamassa, poikettiin kaupassa ostamassa evästä hotellille ja käytiin syömässä.
Toka päivä oli lämmin, mutta todella pilvinen mikä ei mua ainakaan yhtään haitannut kun edellis päivänä olin polttanut selkäni todella pahasti. Hetken altaalla lekottelun jälkeen lähdettiin siis kävelemään Veli Losinjiin, tutkimaan paikkoja ja syömään. Tällä kertaa päästiin perille oikeaan paikkaan!

Veli Losinji

Illalla pilvisyydestä huolimatta suunnattiin rantaan kuvaamaan auringonlaskua.Palailen Kroatia-kuvilla vielä yhden tai kahden postauksen verran myöhemmin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti