17. marraskuuta 2015

Kingsissä taasNäyttääkö tutulle? Laitoin Kings Parkista ekan kerran kuvia TÄÄLLÄ. Keroin, että halun mennä uudelleenkin ja tällä kertaa ihanat Pauliina ja Saara oli mun mukana :)7 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin ihan vähä aikaa sitten ja tykkään kyllä! Oon itekin nyt Perthissä mutta aupairina, niin on kiva lukee täällä asuvien suomalaisten blogeja :) Tiiätkö yhtään vielä, että kuinka kauan aijot Perthissä olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun kiva! Tällä hetkellä oon itseasiassa tekemässä roadtrippiä Perthistä etelään, mutta takasin tuun viikonloppuna. Mitään en oo lukkoon vielä lyönyt, mutta oletan olevani yli uuden vuoden Perthissä! Voit ettiä mut fbstä (emilia holopainen) jos tahot ja voiaan joskus vaikka nähä, koska musta on aina kiva saaha uusia kavereita :)

   Poista
 2. Missä sä oot tähän mennessä asustellut ausseissa? :-) siis niinkun dormissa, hostellissa jne? Ja australian reissaajilta kuulee aina et sieltä on mahoton löytää nettiä, miten oot kokenu tän, kyl sä näyttäisit ainakin välillä löytävän ilmasen wifin ku postauksia tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat kaks viikkoo asustelin eri hostelleissa(eka viikko omassa huoneessa ja toka 8hengen dormissa), sitten kaks viikkoo jaoin vuokrakämpän kolmen muun ihmisen kanssa. Ja nyt reilu kaks viikkoo oon asunu teltassa, hahah. Lauantaina koittaa paluu hostelli elämään ainakin vähäksi aikaa.
   Perthissä on cbd-alueella ilmanen wifi, joten siellä oon käyny kirjottelemassa puistoissa ja kirjastoonkin pääsee ilmaiseksi nettiin. Myös joissain hostelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa on ilmainen yhteys. Eli musta se ei oo yhtään hankalaa, tykkään istua nätissä puistossa violetin puun alla ja kirjoittaa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja blogi!:) Minullakin nousee matkakuume.haluan lähteä australiaan heti!! Mun piti vaa kysyy että minkä kautta oot lähteny tonne, siis ootko menny jonku järjestön kautta? ku kirjotit että suomalaiset tapasivat niin ajattelin että jonku järjestön kautta olet kyllä menny xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Alku viikosta viimestään tuun päivittelemään mun parin viikon road trip kuvat :) Ja ei, en tullut järjestön kautta vaan kaiken hoidin omatoimisesti. Meijän suomalaisten tapaaminen järjestettiin "Suomalaiset Perthissä"-fbsivun kautta

   Poista
  2. Ahaa okei!:) sitä odotellessa!:)

   Poista