17. joulukuuta 2015

Road trip 1. Päivät 1 & 2

Elikkäs. 19.11 lähdettiin minä, ihana Saara ja Itävaltalainen Sonja autolla kirtämään Perthistä etelään päin. Meidän reitti ekalle reissulle oli Perth- Wawe rock- Esperance- Albany- Denmark- Augusta- Margaret river- Bunbury- Perth. Ja monet pikku paikat matkan varrella.

Eka pysähyspaikka oli Carrigonin läheisyydessä oleva lookout point. Oli maisemat muuten ihan kun suoraan McLeodin tyttäret-sarjasta, hhaha.

Eka telttayö vietettiin Carrigonista n. puoli tuntia eteen päin vielä. Voin sanoo, että ekana yönä ei taijettu kukaan nukkua hyvin. Herättiin yön aikana monia kertoja kylmyyteen, eläinten ääniin tai vaan siihen ettei oo hyvä olla. Nukkuminen kävi joka yö onneks helpommaks ja helpommaks. Tälläset maisemat meillä oli aamulla.


Carrigonista lähdettiin ajamaan meiän ekalle varsinaiselle etapille. Wave Rock - yksi läntisen australian isommista nähtävyyksistä.Wave Rockin näkemisen ja pienen kiertelyn jälkeen lähdettiin taas ajamaan ja päästiin alkuillasta perille Esperanceen. Siellä oli meneillään todella suuret maastopalot joten saatiin olla todella varuillamme missä nukutaan telttojemme kanssa.


Ennen telttapaikalle menoa haluttiin nähdä edes yksi ranta. Joka samalla oli koko etelän- reissusta mun lemppari. West beach.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti