4. helmikuuta 2016

Hey Perth, I miss you already!

Huh, mikä tauko on tullut ihan vahingossa.
Mutta puolustaudun, että se johtuu mun netittömyydestä. Nyt asun vielä viikon verran asunnossa jossa on suht hyvä netti, niin yritän mahdollisimman monta postausta kuvineen saada tehtyä julkaisu kuntoon. Eli ne road trip-kuvat on kyllä tulossa!


Mun elämässä on ehtinyt tapahtua yksi suuri muutos. Jätin Perthin ja kaikki rakkaat ihmiset siellä taakseni ja muutin vajaa viikko sitten Brisbaneen. En tajuakkaan miten jostain paikasta ehti tulla niin rakas vain reilussa kolmessa kuukaudessa. Kun ajattelen Perthiä vielä näin jälkikäteenkin, se tuntuu kodilta. Sinne mä vielä palaan takaisin. Nää postauksen kuvat on viimeistä lukuun ottamatta Gooseberry hillsiltä. Kukkulalta josta pimeällä näkee koko kaupungin valot kaukaa. Ja viimeinen on Mill pointilta, joka on suosittu nähtävyys joen varrella, josta näkee kaupungin kauniin skylinen.


korealaisia sydämmiä


Perthin skyline, mill point.
2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta reissulta! Kaipaatko mitään Suomesta, esim ystävät jne? Jään kyllä seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä valehtelisin jos väittäisin, että en kaipaa mitään tai ketään Suomesta. Kaikkein eniten mun rakkaita ihmisiä ja mun kisuja. Hahha, myös joitain mun vaatteita ja mun maailman mukavinta sänkyä voin myöntää välillä ikävöiväni.
   Kiva kuulla, että jäät seurailemaan :)

   Poista