3. lokakuuta 2015

Joko jännittää?

Multa on nyt matkan lehestyessä kysytty tosi monta kertaa, että ''Joko jännittää?''
Ja outoo oikeestaan kyllä, mutta ei mua kovin jännitä. Toki mahassa lentelee jo kauheesti perhosia tai hahah, paremminkin siellä tömistelee jo kokonainen elefantti lauma, aina kun aattelenkin lähestyvää lähtöä! Mutta silti en varsinaista jännitystä vielä tunne. Tiiä sit johtuuko se siitä, että musta ei vielä tosiaankaan tunnu siltä, että kolmen viikon päästä oisin jo maapallon toisellapuolella Australian auringon alla!Mua ei jännitä se, että oon sit kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta ja et oon sit täysin yksin, ihan uudessa paikassa. Mutta mua jännittä semmoset asiat kun pakkaaminen ja lentojen vaihdot Amsterdamissa ja Kuala Lumpurissa. Mut enköhän mä niistäkin selviä :) Isoiten kuitenkin jännittää ikävä..

Kova ikävä tulee kaikkia rakkaita ja tärkeitä täällä ja niitten lisäks muutamia ihania ruokia (ruisleipä!!) ja suomen kaunista luontoo. Koko mun perhettä, sukulaisia, ihania kavereita ja ystäviä. Myös mun mahtavia eläinkamuja, joita tälläselle eläinrakkaalle on kertynyt tosi monta, niistä ihan kaikkein eniten tietty mun ihania tyttö-kisuja Mammaa ja Lempiä.
Eläinten kohdalla vaikeempaa lähdöstä tekee se, että ihmiset kyllä tietää missä mä oon, miks mä meen ja ne tietää et tuun kyllä takas ja et välitän niistä aina! Mutta eläimelle se on vaikeempi selittää niin, että vois olla täysin varma niitten ymmärtävän. Mitä jos ne luuleekin, että oon hyljännyt ne?


Vielä on muutama tärkee juttu mitä täällä Suomessa pitäisi ehtiä tehä ennen matkan alkua. Mm. KELAlle tehdä ilmoitus lähdöstä, ostaa viimeiset jutut, vähän harjoitella pakkaamistakin, maksaa matkavakuutus ja tietty olis hyvä löytää ja varata myös ensimmäinen yöpaikka Perthistä, hahah.En oo vielä täysin varma onko tää kirjottaminen ihan mun juttu, mut ainakin musta on kiva kirjottaa ajatuksia tänne ylös, se tuntuu hyvältä! Hahah se on sit eri asia onko kenestäkään miellyttävää lukee mun juttuja kun äidinkieli ei oo ikinä kuulut mun vahvuuksii. Mut ainakaan en yritä olla jotain mitä en oo, kun kirjotan just niin kun kirjotan :). Yritän parhaani mukaan mun matkan ajan (ja varmaan jo ennen lähtöä) kuvien päivittämisen lisäksi myös kirjottaa. Pääasiassa ittelleni ja läheisille jos joku haluaa mun matkaa seurata ja oishan se toki tosi kiva jos joku muukin näitä jaksaisi lukea. :)

12 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Mä ainakin seuraisin mielelläni tän blogin kautta sun reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sara, tulee varmasti mahtava vuos! Ja tosi kiva kuulla :)

   Poista
 2. Jään mielenkiinnolla seuraamaan sun reissua! Miten päätit lähteä Ausseihin ja vielä yksin - ootko pitkään haaveillut matkustamisesta ja yhtäkkiä vain buukkasit lennon vai lähdetkö jonkun järjestön tmv. kautta? Paljon tsemppiä reissullesi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kiva, et jäät seuraileen ja iso kiitos tsempeistä :)!
   Oon kirjottanu vähän pisemmin mun lähön "syistä" Unelma Australiassa-postauksessa ( http://empunkuvat.blogspot.fi/2015/08/unelma-australiassa.html?m=1 ) ja varmasti tuun jatkossa vielä isomminkin asiasta kertomaan. Mutta lyhyesti: Ihan ala-aste ikäsestä haaveilin että joskus on jonnekkin pisemmäksi aikaa päästävä ja ylä-asteella kohteeksi valikoitui Australia, koska se on aina kovasti mua kiehtonut. Aattelin kumminkin aina, että enhän mä voi lähtee, että eihän se oo mahollista, mutta nyt keväällä päätin että teen siitä mahollista :D Kukaan mun kavereista ei ollu valmis sellasta reissua tällä hetkellä tekemään niin päätin mennä yksin, en halunnut että mun unelma jää toteutumasta koska kukaan ei lähde mukaan. Ensimmäisenä hankin viisumin ja sitten jo lennot ja kaikki muukin tuli hoidettua omatoimisesti, enkä siis joutunut ylimääräistä maksamaan järjestöille :)
   Huh kun tuli tekstiä! Toivottavasti tää vähän avas sulle :)

   Poista
  2. Ihailen sun rohkeutta :) Toivon, että jonain päivänä multa löytyy vielä ees murto-osa samasta rohkeudesta, terveisin Australiasta unelmoiva myös.

   Poista
  3. Mä ainakin aattelen, että ennemmin katuu jotain mitä teki, kun jotain mitä ei tehnyt! Ei sillä, en kyllä usko että tätä päätöstä ikinä tulisin katumaan :D Ehkä säkin saisit vielä joku päivä kerättyä rohkeutes ja lähet reissuun myös :)

   Poista
 3. wou hyvää matkaa sulle !! mulla on yks kaveri tuolla Australiassa just nyt vaihdossa (perthissä) :) tosi kivaa matkaa ja varmasti tulee rinkallinen kokemusta mukana kotiin sieltä sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti paljon, ihan varmasti tulee kokemuksia rinkallinen ja enemmänkin :) Vau ei tiiä vaikka tutustuisin siihen sun kaveriiskin, alotan reissuni nimittäin Perthistä ja sielä ois tarkotus olla kuukausi tai pari!

   Poista
 4. Ihania kuvia! Hyvää matkaa sulle :-)

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tosi paljon :) Käyn kurkkaan sunkin blogin!

   Poista
 5. Tosi ihana tuo alin kuva! Ja oikeen hyvää reissua sulle, yks kateellinen ilmoittautuu :-D

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon , jää ihmeessä seurailemaan mun reissua :) kävin kurkkaan sunkin blogin!

   Poista